söndag 20 september 2009

Uppdatering

Det går framåt på bygget, kakel killarna har börjat med det lilla badrummet där nere. Johan var förbi i lördags och tog lite kort. Har själv inte sett det på riktigt utan bara på kort men det ser bra ut tycker jag. Här kommer lite bilder. Här är skåpen i tvättstugan, vi väntar på tvättmaskin och torktumlare det är därför det ser lite tomt ut.

Här har vår centraldamsugare blivit uppmonterad, den gömmer sig längst bak i bilden....

Kaklet i lilla badrummet är på plats !

Nu ska klinkers läggas på golvet samt en bit på väggen. En bild på köket och hur det ser ut, verkar som vår köksö börjar komma på plats också


Uppdatering angående badkarsblandaren, enligt badshopen kostar det 20% av beloppet plus frakt att skicka tillbaka varan, detta eftersom det var en beställningsvara och inte en lagervara så då gäller inte det öppna köpet. Suck hur irriterande är inte detta!!!! Är så arg på mig själv att jag inte kollade innan. Får se vad vi gör nu, ska prata med rörmokaren på måndag om det går att fixa till i alla fall. Annars får vi lämna tillbaka blandaren och köpa en korrekt blandare men då skippar jag att handla från badshopen, det blir första och sista gången.

Inga kommentarer: