onsdag 5 augusti 2009

Målning av hus klart

Äntligen, igår blev vi klara med målningen av huset! Phu vilket jobb, har nästan fått blåsor i händerna, vi har verkligen jobbat hårt sista veckan. Detta firade vi med smörgåstårta och sedan var det bara att börja grunda garaget. Suck det ska aldrig ta slut, men nu tar vi det lite lungt och idag har vi haft semester, fick till och med sovmorgon och så åkte vi ut med Peters båt och åkte wakeboard på förmiddagen. Det var sååååå skönt och det blev ännu roligare när jag för första gången kom upp och kunde åka på wakeboarden, det var verkligen kul!

I måndags var snickarna tillbaka och nu är det febril aktivitet på bygget. Vi hade både snickarna och rörmokarna i huset igår samt att både elektriken och plattsättarna kom förbi för att kolla läget. Så nu händer det saker. Bengt har ordnat ventilationen och förberett så att man kan blåsa in lösull på vinden. Sven han har jobbat inomhus och satt upp gipsskivor i alla rum, så nu är nedervåningen nästa klar. Kolla vad fint det blir



Så här ser det ut i väggen bakom duschen, rörmokarna har varit i farten. Vi bestämde även oss för vart blandaren till badkaret skulle vara, den satte vi i mitten på långsidan precis under fönstert i badrummet, får hoppas att badkaret inte är för högt för då får vi inte plats.



Här står jag och jobbar med grundmålningen av garaget, suck det var som att börja om från början igen.....
Men så här fint blev huset i alla fall :)

Inga kommentarer: