onsdag 12 augusti 2009

Det händer saker i badrummet

Idag var vi ute vid huset för att rita ut vart vi ville ha nischen i badrummet. När vi kom såg vi att här hade det visst hänt massvis med saker, vi har fått en bastuvägg och en duschvägg, samt en nisch över handfatet där spegeln ska vara, nu kan man nästan se hur badrummet kommer att se ut.

Här står Johan inne i bastun och duschen är till höger.

Här ser ni nishen över handfatet där spegeln kommer att vara.

Det är lite svårt att visa på bild hur det ser ut men ja ni får föreställa er lite .
Plattsättarna var även ute vid huset och höll på att förbereda för nästa vecka sätter dem igång. Fick ta och bestämma mig för hur plattorna skulle ligga i tvättstugan och i hallen. Oj det är inte det lättaste, först sa vi att vi skulle lägga plattorna i samma läge som parketten i hallen för att det skulle bli en bra helhet. Men nu har jag börjat fundera om det inte är snyggar att ha dem med långsidan horisontellt när man kommer in och inte vertikalt. Då bryter man av lite och hallen blir en egen litet rum. I tvättstugan däremot bestämde vi oss för att lägga plattorna i liv med parketten. och så tar vi mellangrå fog där.
Sen pratade vi med snickarna och målaren kommer snart, vet ni om att det finns otroligt många olika vita färger. Jag hade tänkt att ha vitt på väggarna i deflesta rum så kan man bo in sig och känna sig fram vilka färger man vill ha i de olika utrymmen. Men det var inte det enklaste, ska besöka Colorama i helgen och gå igenom vilken vit färg vi ska ha.
Ja så det händer saker på bygget, nu tror jag att vi måste börja åka ut lite oftare och ta mer bilder. Ja just det imorgon kommer andra leveransen, så då kommer trappa, golv dörrar, lister osv. Det blir spännande att se vad som kommer att monteras på först.

Inga kommentarer: