söndag 25 oktober 2009

Städning pågår

Helgens projekt har varit att packa ihop det mesta av våra saker plus att städa ute vid huset. Både lördag och söndag har vi svabbat, torkat och dammsugit det nya huset för att få bort allt byggdamm. Det har gått ganska fort och vi är väldigt glada över att ha gjort det, så kan vi koncentrera oss på att packa och flytta i veckan och nästa helg.

Bara två dagar kvar tills vi får den riktiga nyckeln i handen. Tänk, denna tid nästa vecka kommer vi att sitta ute i huset i et tkaos av flyttkartonger men troligtvis väldigt lyckliga efter första natten i nya huset. Det ska bli såååååå skönt.

Glömde givetvis att ta bilder på hur huset ser ut, får åka förbi imorgon och fotografera lite så att ni alla får se hur det ser ut nu när det är städat och nästan helt klart. Veckan som kommer blir hektisk. Imorgon ska vi träffa värderingsmannen som ska värdera huset, på tisdag är det slutbesiktning, onsdag och torsdag spenderar jag i Polen, fredag blir det besök på banken för att ordna ekonomin och på lördag är det flytt som gäller. Sen ska man hinna med att packa klart, tur att jag är ledig på fredag. Förhoppningsvis har jag lite bilder imorgon som kan laddas upp på bloggen, vi får väl se om jag kommer ihåg kameran.

Inga kommentarer: