söndag 29 mars 2009

Badrumskommod

Idag var jag och Johan runt på olika butiker för att kolla badrumskommod till vårt gästbadrum. I priset från Sävsjö ingick nämligen bara en kommod och i det lilla badrummet var det bara ett handfat. Vi bestämde då att ta bort handfatet och inhandla kommoden själva, för att komma ner i kostnaderna.

Vi hade väldigt tur eftersom K-Rauta hade rea denna helg, 30% på alla badrumsmöbler. Vi hittade en enkel vit kommod från Hafa - Passion Square som kommer att passa perfekt. Så vi slog till och inhandlade kommoden! Vi över ju på snabba belslut

I torsdags var vi även iväg och tittade på olika kaminer och har kommit fram till två olika som vi står och väger mellan Contura 585 eller Jøtul F 373, se bilder nedan.

Jøtul F373

Contura 585

Jøtul är helt i gjutjärn och har lite större sidoglas än Contura, en fördel med Jøtul är också att baksidan är snygg, man kommer nämligen att se baksidan av kaminen när man kommer från hallen in i vardagsrummet så en snygg baksida är ett måste. Conturan har även den en helt ok baksida men den är inte helt lika snygg. Som ni förstår så lutar vi just nu åt Jøtuls kamin. Vi ska få offert här i början på veckan från butiken, efter vi har fått den så kommer vi att bestämma oss.

1 kommentar:

Josefine sa...

Åh, va mysigt med braskamin! längtar verkligen till hösten, första året som jag vill att sommaren skall gå fort!! hihi..