tisdag 10 mars 2009

Äntligen

Tjoho har pratat med kommunen idag och ser en ljusglimt i denna långa väntan.........vi kommer att få bygglov!!!!!!!!!!!!

Tjejen på kommunen ska behandla detta i dagarna och vi ska få bygglovet i slutet på denna vecka eller början på nästa. Vi har ju inte fått några papper ännu men eftersom jag pratade med henne i telefonen idag och hon har givit ett positivt besked kan vi glädjas lite denna vecka och starta upp hela processen. Jag kommer inte att fira ordentligt förrän jag verkligen har papprena i handen men det ser ju positivt ut :)

Håller nu på att ta reda på en kvalitetsansvarig och ska försöka hitta någon bra denna vecka. Kvalitetsansvarige behöver nämligen vara med på vårt byggsamrådsmöte och det tänkte vi ta och boka så fort som vi får bygglovet.

Sedan är det bara att köra på, behöver skriva på alla entreprenadskontrakt, få in alla papper till banken, boka byggsamråds möte med kommunen, skicka in papprena till Sävsjö för konstruktionsritningar etc. Oj vad spännande nu börjar det ju hända saker igen.

Inga kommentarer: