söndag 22 februari 2009

Grundläggaren

Tillbaka från en underbar helg på SPA i Jurmala, Lettland, det var helt fantastiskt, fick massa bra behandlingar och väldigt god mat. Man behöver inte så mycket mer för att må bra!

Imorgon ska vi träffa vår grundläggare för att gå igenom vad som behövs göras på tomten, om det blir av, på grund av all snö som har kommit här under helgen. Ska i alla fall bli kul att äntligen få göra något konkret eftersom vi bara sitter och väntar på att bygglovet ska bli godkänt. Vi kommer att titta på hur mycket vi måste höja tomten och hur mycket fyllnadsmassa det behövs. Vår tomt ligger lite lägre än vägen och så sluttar den så vi tror att det kan behövas ganska mycket fyllnadsmassa, kommer att få svar på det imorgon.


Är det någon som har tips på hur man får fram fyllnadsmassa gratis eller till ett förmånligt pris? När vi har fått reda på hur mycket och vad för slags massa vi behvöer ska vi försöka jaga fyllnadsmassa, om det behövs, man vet ju aldrig vi kanske inte behöver höja tomten speciellt mycket så att det räcker med den fyllnadsmassan vi har. Man får väl se.
Nu ska jag forsätta att njuta av skid VM och det härliga vinter vädret

1 kommentar:

Favoriterna sa...

Hej. Tack för en gullig kommentar på min blogg.
Vi njuter i fulla drag av att äntligen få bo i vårt nya hus. Ni är oxå snart där. Det går mycket fortare än man tror.
Kram Jessica