torsdag 29 januari 2009

Köksfunderingar

Medan vi väntar på att kommunen ska godkänna vårt bygglov så har vi börjat med att fundera på vad vi ska göra med vårt kök. Har fått ett förslag från tibrokök på hur det skulle kunna se ut. Har kommit fram till att det blir vita släta luckor och en köksö. Däremot så funderar vi fortfarande på vad vi ska ha för bänkskiva, svart eller trä.... det är frågan. Trä blir ju lite varmare och mer välkomnande men svart kan vara himla snyggt i kontrast till de vita luckorna.

Frågan är också om vi ska ha luckor över vitvarorna eller om vi ska gå på rostfritt? Kan bli läckert med luckor men frågan om det blir allt för vitt....? Just nu är jag lite villrådig, får ta och surfa runt lite på olika köksfirmors hemsidor för att få lite inspiration.

Funderar också på om man vill att köksön ska stå mot ena väggen eller om den ska stå centrerad i köket?

Ritningen som vi fick var med vanliga stående skåp över diskbänken, har tänkt lite och har bett att få se en ritning med liggande skåp istället för stående. Tror att det skulle kunna bli riktigt snyggt! Kolla vilka läckra bilder på kök från Tibrokök






På måndag ska vi träffa köksfirman och gå igenom allt och försöka få svar på alla våra frågor. Sedan är det bara att bestämma sig! I helgen blir det utflykter till olika köksfirmor helt enkelt

1 kommentar:

Från koja till slott sa...

Hej! Vad kul att du hittade in till mig, blir jätteglad!! Vi har också an massa köksfunderingar, vårt nästa projekt efter varadgsrummet! Så svårt att bestämma sig tycker jag! Vi ska iaf också ha vita släta luckor och funderar också på en köksö. Liggande eller stående luckor har vi ej bestämt oss om än, men det lutar nog åt liggande!

De svarta skålarna är köpta på DUKA i Kristianstad och den vita lyktan på Markislagret i Bromölla!

KRAM Pernilla