måndag 8 februari 2010

Soffor Check!

Förra söndagen kom våra fina soffor, två stora paket blev inburna till huset. I början kändes det lite konstigt eftersom man var van vid att ha dansbana men efter en vecka så har vi nu vant oss och i lördags inhandlade vi en ny matta. I butiken kändes den jättestor men när vi kom hem o lade ut den så passade den perfekt.

Testade sofforna i lördags då vi hade besök och spelade lite spel. Nytt soffbor måste inhandlas nu har vi ett tillälligt fram tills vi har hittat ett, jag vill nog ha ett ovalt vitt, men har inte riktigt hittat något som jag tycker om.


Brasan går för fullt, både helger och kvällar.


Nu börjar vi äntligen få ordning på huset, väntar bara på att någon från Sävsjö Trähus ska komma och fixa det sista, byta toalettsitsar eftersom vi fick fel, ska ha toasitsar som stänger sig försiktigt. Sedan ska de byta ut låset och vår badrumskommod på övervåningen. I köket är det en list som ska tätas och ställa in vinkylen sedan är vi helt klara. Förhoppningsvis kommer någon snart och ordnar till det sista.
Nästa projekt är nog att få till hallen, där måste vi nog ta och klura lite på hur vi vill ha det, är lite jobbigt att behöva använda skjutgarderoben till allt.

Inga kommentarer: