måndag 25 januari 2010

Tiden går fort

Oj det är redan slutet på januari, tiden går verkligen fort när man har roligt ;)
Efter jul och nyåret då det var mycket fokus på huset har det istället varit mycket fokus på jobbet och vi har inte hunnit göra så mycket när det gäller huset. Har rest en del och inte riktigt orkat tänka på vad vi ska göra.

Har fått reda på att våra soffor troligtvis kommer att levereras denna vecka, tjoho det kommer att bli så skönt, nu slipper vi dansbanan på nederevåningen. Då blir det fokus på matta och soffbord. Ville inte handla det innan jag vet hur sofforna ser ut i huset och hur mycket plats vi kommer att ha för soffbord.

Var uppe i Stockholm i helgen och gick runt på söder bland alla mysiga butiker och fick massvis med inspiration så nu är jag redo att ta tag i saker igen. Har börjat fundera på hur skorna i klädkammaren ska få plats. Kommer troligtvis komplettera med lite olika skoställ som hänger på väggen. Sedan är det ju vår stackars hall som vi måste ta tag i, jag skulle hemskt gärna vilja platsbygga en hatthylla med krokar och häng, det tål att fundera på hur vi ska gå tillväga där.

Får väl fundera lite till innan vi tar tag i det, nu håller jag tummarna att sofforna blir levererade snart!!!!
Ha det så gott!

Inga kommentarer: