fredag 12 februari 2010

Snart börjar OS

Inatt klockan 03:00 är det invigning av vinter OS, nu blir det massvis med sport på tv. Vad roligt! Det börjar redan imorgon med skidskytte och Helena Jonsson, 22:00 sitter vi spikade framför tv:n och hejar på damernas sprint, sedan är det ju damernas superkombination på söndag. Kommer att bli sena kvällar framför tv:n.

Uppdatering i huset: Igår kom vår säljare Göran över och hjälpte oss med vissa av våra små saker som inte hade blivit klart, vi fick en ny badrumskommod, äntligen en svart och fin så nu är badrummet på övervåningen helt klart, bara val av färg på handdukar kvar ;)
Låset till ytterdörren blev också fixat och så fick vi hjälp med att ta bort sockeln i köket för att vi skulle kunna få in vinkylen. Nu saknas bara toasitsarna som Göran skulle kolla vart de har tagit vägen. Vi tackar så mycket för hjälpen!

Var i en persiennbutik i veckan och har nu fått lånat hem prover för pliseegardiner. Tänkte att det kanske skulle bli lite finare i sovrummet istället för vanliga rullgardiner. Det finns helt sjukt många olika färger och mönster, som vanligt har vi lite beslutsångest så helgens mål är att välja.

Jag får ta lite bilder på vår fina nya badrumskommod och lägga upp imorgon. Ha det så gott!

Inga kommentarer: