lördag 2 januari 2010

Soffor inhandlade

God fortsättning, hoppas att alla hade en bra nyårsafton. Vi hade det mycket bra och firade det nya året med vänner uppe i Stockholm, nu har vi kommit hem och landat.

En liten uppdatering om vad som har hänt, vi har äntligen bestämt oss och slagit till på soffor, man får ju passa på när ett nytt år kommer att ta sig i kragen och bestämma sig. Vi hittade dessa jättefina soffor från Ire, Infini Grande 2,5 sits soffa med tyget Imatex Larkin färg svart.




Sen har vi hunnit besöka IKEA och inhandlat komplettering till tvättstugan. Vi behövde hitta på något till vårt tvättnedkast och efter lite funderingar bestämde vi oss för att sätta dit ett överskåp och sedan bänkskåp där man kan sortera tvätten. Har även beställt denna teleskop torkställningen som ska sitta på väggen mellan över och underskåpet så att man kan torka tvätten på ett bra sätt.

Sakta men säkert går det framåt i huset. Johan håller på att isolera förrådet ute i garaget och jag ska väl försöka fixa till arbetsrummet där de sista kartongerna måste packas upp.

1 kommentar:

VI OCH VÅRT HUS sa...

Hej och gott nytt år! Vilken superbra torkställning! Sån skulle vi också behöva. Vore väldigt tacksam över att få veta vart du köpt den. Mys på i nya huset nu. Visst är det en underbar känsla?! Kram Hanna