tisdag 23 juni 2009

Varmt och skönt

Har inte hunnit ut till tomten med kameran ännu, var dock ute i helgen men kameran var inte med. Vi hämtade släpet för att tömma skräpet på tippen, såg då att vi hade fått lite mer plankor på huset och gavlar. Inga takpannor har dock kommit upp, det var ju regn förra veckan så man får väl hoppas på att i detta fina väder jobbar snickarna ute och lägger takpanner.

Eftersom jag har cyklat till jobbet har jag inte haft tillfälle att åka till tomten denna vecka, troligtvis hinner vi dit på torsdag och då hoppas jag att vi kan få lite bilder på huset.

I helgen åker vi ner till Malmö för upphämtning av kakel o klinkers. Ska även köpa färg, det blir färg från Alcro - Alcro Bestå, huset blir i färgen Duva och knutarna blir i Äggskal. Under semestern kommer vi att börja måla, det kommer att bli såååå fint.


Annars längtar jag grymt mycket just nu till att flytta in eftersom lägenheten som vi bor i är cirka 30 grader varm och vi har ingen balkong. Härligt! Tur att man ska vara borta mycket av semestern.

Inga kommentarer: